over rocx


"De Marketing fundering, die leggen wij. De trap naar succes, die bewandel jij."

 

 

ROcX Marketing Consultancy is opgericht in 2014, gevestigd in Almere en is hét Marketingadviesbureau voor de startende ondernemer en ZZP'er. Wij bij ROcX geloven dat het hebben van een goede voorbereiding en kennis van de markt en het daarmee kunnen leggen van een solide Marketing fundering één van de onmisbare bouwstenen is voor een succesvolle onderneming op de lange termijn.

 

ROcX begrijpt dat je als startende ondernemer / ZZP'er je het liefst vooral bezig wilt houden met jouw passie en dat het doen het Marktonderzoek voor je ondernemingsplan óf het uitvogelen van de juiste Marketingstrategie nogal een klus kan zijn die je niet na een "online dagcursus bij Google" hebt gefixt.

Daarom bieden wij graag onze kennis en expertise aan en houden wij onze prijzen laag zodat jij je kan focussen en investeren in wat je écht leuk vindt. 

ROcX luistert naar de ondernemer, denkt graag in termen van gewenste situaties i.p.v. problemen en gaat altijd op zoek naar (creatieve) oplossingen om het gewenste resultaat te behalen.

 

Advies, coaching en trainingen op niveau. Dát is hoe ROcX jou als startende ondernemer op verschillende manieren kan ondersteunen.

De keus is aan jou. 

 

Lees hier meer over de diensten van ROcX.